Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Incendiu la o cabană din Rânca. Au intervenit pompierii și salvamontiștii

Pompierii și salvamontiștii au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit astăzi la o cabană din stațiunea montană Rânca. La fața locului s-au deplasat 3 autospeciale de stingere din cadrul Gărzii de Intervenție Novaci și Detașamentului de Pompieri Târgu Jiu. Florin Chisim, purtătorul de cuvânt ISU Gorj, a transmis pe grupul de comunicare cu presa faptul că flăcările nu s-au extins, din fericire, și la alte construcții:

Am fost solicitați să intervenim pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o cabană în Stațiunea Montană Rânca. Din datele apelantului incendiul se manifesta la etajul 1 al cabanei. Nu sunt persoane cazate la cabana respectivă și nu avem semnalate victime. Din fericire, colegii noștri au reușit să intervină în timp util și să limiteze efectele incendiului înainte ca acesta să se extindă la vecinătăți.”

Sabin Cornoiu, directorul Salvamont, a declarat că echipa de salvamontiști prezentă în stațiune a intervenit alături de pompieri pentru lichidarea incendiului. Cauza probabilă a incendiului va fi stabilită de reprezentanții ISU Gorj. Sabin Cornoiu susține că incendiul se manifesta în apropierea coșurilor de fum, astfel că există posibilitatea ca acestea să fie elementele care au declanșat focul.

Articole similare

Back to top button