Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Fonduri pentru remedierea pagubelor produse de cutremur

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu, a participat la o discuție cu primul ministru, Nicolae Ciucă, și cu ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Attila-Zoltán Cseke, despre fondurile necesare intervențiilor pentru remedierea problemelor generate de seismele recente. Edilul declară că a găsit sprijin și înțelegere ieri la București și speră ca în cursul acestei săptămâni să fie alocate fondurile solicitate. În momentul de față prioritare vor rămâne unitățile de învățământ afectate.

Romanescu declară că a solicitat fonduri în valoare de 50 milioane lei. În această sumă sunt cuprinse reparații la școlile și clădirile afectate de cutremurele puternice de săptămâna trecută. Edilul ridică și o altă problemă apărută în urma mișcărilor seismice, mai exact o posibilă alunecare a terenului din Dealul Târgului, unde se află și bazinele de alimentare cu apă.

Articole similare

Back to top button