Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Cum a fost redus abandonul școlar în Roșia de Amaradia

“Roșia de Amaradia este o pepinieră pentru pregătirea multora care lucrează în cadrul Ministerului de Interne”. Aceasta este declarația lui Liviu Cotojman, primarul localității Roșia de Amaradia, care afirmă că încearcă prin diverse metode să reducă abandonul școlar. Edilul susține că majoritatea elevilor care își finalizează cursurile în această localitate, se orientează către o carieră în acest domeniu, majoritatea devenind polițiști sau jandarmi.

Cotojman declară că încearcă prin diverse modalități și proiecte să reducă rata abandonului școlar din localitate. Edilul a vorbit despre modernizarea școlilor pentru a le crea elevilor cele mai bune condiții pentru desfășurarea orelor de curs, acordarea burselor școlare și chiar introducerea unei mese calde pentru fiecare elev care studiază în această localitate.

Copiii apreciază eforturile autorităților locale întrucât, conform declarației primarului, toți elevii din localitate aleg să frecventeze orele de curs, în loc să lipsească.

Articole similare

Back to top button