Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Experți de la București în teren pentru constatarea daunelor produse de cutremur

Începând de ieri, experții veniți de la București se află în teren pentru a întocmi un raport de constatare a daunelor produse în urma mișcărilor seismice de săptămâna trecută. Prefectul județului Gorj, Cristina Cilibiu, declară că prioritare sunt clădirile și instituțiile puternic afectate, în special unitățile de învățământ, întrucât de săptămâna viitoare elevii ar trebui să își reia cursurile. În momentul de față se ia în considerare posibilitatea ca școala din Arcani, una din clădirile cele mai afectate de cutremur, să fie demolată.

Având în vedere numeroasele replici ale celor două mari cutremure de săptămâna trecută, raportul de constatare se află într-o continuă dinamică. Cilibiu declară că aceste replici, deși mici ca intensitate, poate nu sunt resimțite de către persoane, dar se resimt în construcții și în clădiri, mai ales în cele deja afectate.

Articole similare

Back to top button