Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Ce spune Doru Vișan despre o posibilă funcție în directoratul CEO

În ultima perioadă se vehiculează faptul că Doru Vișan, fost Secretar de Stat în Ministerul Energiei, ar putea ocupa o funcție în directoratul Complexului Energetic Oltenia. Fost director al Complexului Energetic Hunedoara, Vișan dispune de experiența profesională necesară pentru a conduce lucrurile din complex pe un făgaș normal. Întrebat despre o disponibilitate pentru această funcție, Doru Vișan a declarat că decizia nu stă în mâinile sale, ci în mâna decidenților.

Fostul Secretar de Stat afirmă, de asemenea, că situația prin care trece în momentul de față complexul este una destul de dificilă. După părerea sa, lucrurile nu mai pot să aștepte și trebuie să se intervină cât mai rapid, având în vedere și situația tensionată cauzată de accidentul din Cariera Jilț Sud. Vișan a subliniat și importanța producției de cărbune, explicând de ce este bine să se asigure două grupuri de producție la Rovinari, centrala cu cel mai mic consum.

Pentru a se găsi cea mai rapidă soluție care să rezolve lucrurile din CEO, Vișan susține că trebuie întocmită o analiză detaliată care să pornească de la cel mai mic aspect ce ține de companie. Ritmul alert care se solicită este cauzat de necesitatea producerii unei cantități mai mari de energie, întrucât nu este o variantă aceea de a se merge pe 700 MW.

Articole similare

Back to top button