Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Dumitrelea se zbate pentru preluarea Bazei de Tratament Săcelu

Una dintre cele mai mari dorințe ale lui Gheorghe Dumitrelea, edilul localității Săcelu, rămâne în continuare aceea de a reuși să preia Baza de Tratament Săcelu în proprietatea UAT-ului. Edilul a purtat și continuă să poarte o serie de discuții cu parlamentarii, senatorii și prefectul județului Gorj în vederea preluării anumitor bunuri imobiliare pe care Complexul Energetic Oltenia nu le mai utilizează.

În urma discuției purtate cu directorul Complexului Energetic Oltenia, Daniel Burlan, Gheorghe Dumitrelea susține că a ajuns la o înțelegere. Edilul declară că Burlan și-a exprimat dorința de a preda Baza de Tratament UAT-ului Săcelu. Atât baza, cât și Hotelul Minerul nu au mai fost funcționale în ultimii 5 ani.

Dumitrelea este de părere că preluarea Bazei de Tratament ar aduce un plus localității. Fondurile pe care aceasta le va genera vor putea fi utilizate în diverse investiții și, mai mult, punerea sa în funcțiune, în condiții mult mai bune, ar renaște turismul în această zonă.

Articole similare

Back to top button