Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Weber: “Petre Daea, un ministru performant”

“Petre Daea, un ministru performant”. Așa îl numește președintele PSD Gorj, Mihai Weber, pe ministrul Agriculturii în urma reușitei de a atrage resurse financiare de un miliard de euro pentru agricultura românească. Pe pagina Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale a fost anunțată rambursarea unui miliard de euro din partea Comisiei Europene către România.

“În data de 5 ianuarie a.c., Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a încasat în contul deschis în Banca Națională a României suma de 1.033.896.609,11 euro.

Suma reprezintă rambursarea de la Comisia Europeană a cheltuielilor efectuate de Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură în perioada 16 octombrie – 30 noiembrie 2022 pentru acordarea plăților în avans fermierilor aferente Campaniei 2022 din plățile directe finanțate din  Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA).”

Pe pagina sa de socializare, alături de o fotografie cu Petre Daea, Mihai Weber a declarat:

“1 MILIARD de euro pentru agricultura românească!

Atragerea fondurilor europene a reprezentat un obiectiv pe care miniștrii PSD l-au îndeplinit.

Performanța Ministerului Transporturilor este dublată de cel al Agriculturii!

Peste 𝟏 𝐌𝐈𝐋𝐈𝐀𝐑  de euro, bani europeni, au ajuns la agricultorii din România pentru susținerea acestui domeniu vital.

Aceștia sunt primii bani europeni care vin în țară în acest an pentru agricultura Românească

 Performanta managerială este confirmată de rezultatele obținute în 2022 de Ministerul Agriculturii: 𝟐, 𝐌𝐈𝐋𝐈𝐀𝐑𝐃𝐄 de euro pentru fermierii români.

#PetreDaea, un ministru performant”

 

Articole similare

Back to top button