Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Proiectele de ultimă oră din portofoliul comunei Scoarța

Se asfaltează și ultimii 7 km și jumătate de drum rămas neasfaltat în comuna Scoarța. Primarul Ion Stamatoiu a declarat în cadrul unui interviu. Localitatea dispune deja de resursele financiare necesare, valoarea lucrării fiind de câteva milioane de lei.

Pe Anghel Saligny Stamatoiu a depus un proiect care vizează introducerea rețelei de canalizare în localitatea sa.  Acesta este încrezător că va primi suma de bani solicitată, astfel că de anul viitor va putea demara și această lucrare.

Tot la capitolul proiecte, edilul a amintit și despre reabilitarea fostei școli din satul Bobu și amenajarea unor stații electrice de încărcare.

Ni în ultimul rând, pe PNRR am discutat despre reabilitarea unui cabinet medical din centrul localității Scoarța și a blocului de locuințe din fața sediului primăriei. Mai mult, Stamatoiu dorește să construiască și alei pietonale în această zonă, fiind una intens circulată atât de vehicule, cât și de pietoni.

Articole similare

Back to top button