Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

PSD și USR se întrec în declarații privind decizia CCR asupra hidrocentralelor de pe Jiu

Curtea Constituțională a admis ieri, 2 noiembrie, sesizarea USR pe legea prin care PSD, PNL, UDMR și AUR au dat undă verde construirii de hidrocentrale mici în ariile protejate de pe râul Jiu.

Întrebat cât timp se va scurge până când o nouă lege cu îndreptările necesare va putea trece, Claudiu Manta, deputat PSD Gorj, declară că nu dorește să își asume un astfel de termen însă are certitudinea că există voință politică pentru a pune lucrurile în mișcare ca respectiva lege să fie într-un final aprobată.

Deputatul USR Gorj, Radu Miruță, vine și afirmă că se pot efectua demersuri legale ca legea să fie aprobată însă acuză Partidul Social Democrat că nu optează pentru acest lucru. Mai mult, se întreabă de ce social democrații se zbat pentru aceste două mici hidrocentrale, în condițiile în care există alte două hidrocentrale la ieșirea de pe Defileul Jiului care nu se află într-o arie naturală protejată și care pot funcționa în condiții normale.

Articole similare

Back to top button