Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

2 în 1 la Scoarța: cămin cultural și bibliotecă

În urmă cu ceva timp, în localitatea Scoarța condusă în prezent de primarul Ion Stamatoiu, chiar în fața sediului primăriei am găsit un mare șantier în lucru. Muncitorii lucrau de zor la reabilitarea și modernizarea căminului cultural. Astăzi căminul este gata, a avut loc inclusiv inaugurarea sa iar cetățenii sunt așteptați să se bucure de acesta în cadrul diverselor activități și evenimente culturale. Căminul poartă numele marelui istoric și critic literar, Pompiliu Marcea, și a fost inaugurat în zi de mare sărbătoare, pe 27 octombrie odată cu ziua Sfântului Dumitru.

Lucrările au început în vara anului 2021 iar la un an distanță au fost finalizate datorită muncitorilor de care Stamatoiu este foarte mulțumit. Valoarea totală a lucrării se ridică la suma de 13.852.000 de lei, asigurată prin Compania Națională de Investiții.

Și lucrurile nu se opresc aici. În cadrul Căminului Cultural din localitatea Scoarța va funcționa și o bibliotecă, a cărei sală va fi dotată cu calculatoare conectate la rețeaua de internet. Aici sunt așteptați atât copiii, cât și cetățenii localității.

Articole similare

Back to top button