Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Ultima zi a mandatului de manager al teatrului pentru Brehuță

Actorul Cosmin Brehuță își încheie mâine mandatul de conducere al Teatrului Dramatic “Elvira Godeanu” din Târgu Jiu, lucru ce a fost anunțat astăzi în cadrul unei conferințe de presă.

Brehuță a ținut mai întâi de toate să le mulțumească tuturor colegilor pentru eforturile depuse pe perioada mandatului său și, mai ales, pentru faptul că l-au “suportat” în toată această vreme.

Aflat în ultima zi a mandatului său, Brehuță a întocmit și un scurt raport al activității teatrului pe vremea cât acesta s-a aflat sub conducerea sa. Cu această ocazie, a venit cu lămuriri asupra tuturor afirmațiilor care au fost făcute, spre exemplu faptul că teatrul și-ar fi pierdut spectatorii.

De asemenea, s-a discutat și despre o creștere atât numerică, cât și valorică, a personalului teatrului în ultimii 5 ani de zile.

Mai mult, Brehuță a declarat și faptul că acesta a fost singurul an în care solicitarea sa bugetară a fost aprobată și astfel, beneficiind de această infuzie de capital, ar fi păcat să nu fie realizată o amplă modernizare a teatrului.

Întrebat dacă intenționează să candideze din nou pentru postul de conducere al teatrului, post care în prezent este scos la concurs, Brehuță a declarat că va medita asupra acestei decizii.

Articole similare

Back to top button