Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Pieton acroșat pe trecere de un tânăr de 19 ani din Bălești

În această dimineață, la ora 08:00, Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Calea Severinului, din municipiul Târgu-Jiu. Din primele cercetări, polițiștii rutieri au stabilit că un tânăr de 19 ani din comuna Bălești, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Severinului, din direcția Bălești-strada Unirii, a acroșat un pieton care se angajase în traversarea regulamentară a străzii prin loc permis, marcat și semnalizat corespunzător. Conform declarației reprezentanților IPJ Gorj, în urma accidentului pietonul a fost grav rănit.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier. Între timp victima a fost transferată la Neurochirurgie la SJU Craiova cu elicopterul SMURD, starea sa fiind destul de gravă.

Articole similare

Back to top button