Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

De ce Salvamont nu poate utiliza semnalele de avertizare sonore și vizuale

Serviciile Salvamont dețin legal autospeciale moderne echipate corespunzător cu mijloace speciale de avertizare sonoră și luminoasă, dar legislația nu le permite să le folosească în caz de urgență. De ce se întâmplă acest lucru a explicat în cadrul interviului de astăzi directorul Salvamont, Sabin Cornoiu.

Cel mai concludent exemplu că aceste semnale trebuie pornite este cazul accidentului din Apuseni când autospecialele Salvamont au fost blocate în trafic. Astfel, vine întrebarea: câte persoane trebuie să moară pentru a rezolva în România o problemă legislativă?

Cornoiu a declarat, de asemenea, că în fiecare zi echipa de salvamontiști ia parte la acțiuni iar oamenii sunt nemulțumiți de timpul care se scurge până când aceștia ajung acolo unde au fost solicitați să intervină.

În momentul de față Serviciul Salvamont Gorj deține 4 mașini omologate pentru intervenție în teren montan, dotate cu aceste semnale de avertizare acustice și vizuale.

Articole similare

Back to top button