Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Magazin alimentar amendat cu 10.000 lei de DSVSA Gorj

În cursul săptămânii trecute inspectorii DSVSA Gorj au efectuat un număr de 192 de controale, activitatea concretizându-se în verificarea modului de asigurare a conformității cu prevederile legislației în vigoare a tematicilor proprii și a instrucțiunilor transmise de A.N.S.V.S.A. prin note de serviciu. De asemenea, a fost dispusă verificarea în vederea autorizării/înregistrării/vizării sanitare-veterinare și pentru siguranța alimentelor a 32 obiective și au fost prelevate 43 probe din produse alimentare. În urma acestor controale a rezultat aplicarea a 6 sancțiuni contravenționale reprezentând un avertisment și 5 amenzi în cuantum de 14.800 lei, unor operatori / persoane fizice din Crușeț, Godinești, Târgu Jiu și Telești. Cea mai mare sancțiune, în valoare de 10.000 lei, a fost aplicată unui magazin alimentar , pentru depozitarea nesectorizată a produselor alimentare congelate (carne pasăre, mici, cârnați la caserolă, foietaj plăcintă, blat pizza, spanac frunze); în afara spațiului de comercializare se aflau amplasate un congelator cu înghețată și 6 vitrine frigorifice cu băuturi răcoritoare.

Sorin Ștefănescu, directorul DSVSA Gorj, declară că, din păcate, acestea sunt deficiențe la ordinea zilei pe care le întâmpină săptămânal în timpul controalelor pe care le efectuează.

Articole similare

Back to top button