Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Angajatori din domeniul construcțiilor amendați cu 66.500 lei

În perioada 5-7 octombrie , la nivelul Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj, s-a desfășurat o campanie națională inițiată de către Inspecția Muncii pentru identificarea cazurilor de muncă nedeclarată la angajatorii care își desfășoară activitatea în domeniul construcțiilor. În urma controalelor efectuate s-au aplicat amenzi în valoare de 66.500 lei și s-au dispus 60 măsuri de intrare în legalitate.

Inspectorii de muncă din cadrul Serviciului Control Relații de Muncă au depistat în această perioadă o persoană care muncea fără forme legale de angajare ca muncitor necalificat, la reabilitarea unei clădiri în Municipiul Motru. Angajatorul, cu sediul social în județul Mehedinți, a fost sancționat cu suma de 20.000 lei.

Bianca Văcaru, purtător de cuvânt ITM Gorj, a declarat că în continuare Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj va desfășura acțiuni de identificare și combatere a muncii nedeclarate și subdeclarate, și se va asigura de respectarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă de către toți angajatorii.

Articole similare

Back to top button