Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Pe 15 decembrie se deschide McDonald’s la Târgu Jiu

McDonald’s a început construcția restaurantului de la Târgu Jiu. Primind foarte multe întrebări legate de acest aspect, primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a postat pe pagina sa de socializare câteva imagini cu macheta restaurantului, anunțând că inaugurarea va avea loc la jumătatea lunii decembrie. În interviul de astăzi, edilul a anunțat că din informațiile pe care le deține, McDonald’s-ul se va inaugura la Târgu Jiu pe data de 15 decembrie 2022.

Pe lângă cei foarte interesați de stadiul în care se află lucrările, în continuare există și persoane care consideră că aducerea McDonald’s-ului la Târgu Jiu nu reprezintă o realizare și nu înțeleg de ce se face atâta tam-tam pe acest subiect. Romanescu este conștient de existența acestor “cârcotași” și transmite un mesaj simplu: cine nu vrea să mănânce la Mc, să nu o facă.

Când discutăm despre McDonald’s, discutăm despre lanțul de restaurante cunoscut în întreaga lume. Locurile în care aceste restaurante sunt amplasate sunt atent alese, în urma analizei de piață, în zone cu potențial economic și social.

Articole similare

Back to top button