Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Statutul și Regulamentul PNL….la maculatură

Invitat la emisiunea, „În interes public” de la Gorj TV, Dan Vîlceanu, fostul Președinte al PNL Gorj a explicat situația de fapt, conform Statutului și Regulamentului din interiorul partidului.

Astfel, numirea Cristinei Cilibiu în funcția de Prefect al Județului Gorj, trebuia, conform Regulamentului PNL, să urmeze câțiva pași pe care noul prefect de Gorj nu i-a făcut.

Același lucru se întâmplă și cu BPJ-ul PNL.

Fostul Președinte Dan Vîlceanu, a declarat că se dorește „decapitarea” tuturor organizațiilor care nu se „aliniază” cu noua conducere.

Despre candidatura lui Ion Iordache, Dan Vîlceanu spunea că Președintele Forței Dreptei Gorj și-ar fi pierdut vechimea în partid și conform Regulamentului PNL, poate candida doar în 2025, cu condiția ca până la finalul lui decembrie 2024 să se înscrie în PNL.

În PNL Gorj, lupta politică este departe de a se fi terminat.

În 03 octombrie, BPJ-ul PNL a fost dizolvat, Președintele Interimar, Gigel Știrbu mergând la București, la conducerea centrală cu o propunere nouă pentru membri BPJ.

Deși lista este ținută la „secret”, pe surse se vorbește că din noul BPJ vor face parte 19 primari liberali, parlamentarii Ion Iordache, Dan Vîlceanu și Gheorghe Pecingină, precum și actualul prefect de Gorj, Cristina Cilibiu.

Tot pe surse se vorbește de o împărțire a actualului BPJ între oamenii lui Ion Iordache precum Cristina Cilibiu, Alin Cărăgui, fostul președinte al organizației Forța Dreptei Târgu Jiu, dar și de oamenii lui Marcel Romanescu precum Bogdan Bejinaru și Adrian Dăianu. Mai apar și câțiva oameni ai lui Vîlceanu, Iulian Popescu, Mihail Olaru, dar și oameni din anturajul primarului de la Rovinari, Robert Filip.

Că PNL Gorj este un partid „confiscat” de Forța Dreptei Gorj, cel puțin pe rețelele de socializare, o arată și ultimile modificări efectuate pe acestea: „un administrator a schimbat numele grupului Forța Dreptei Gorj în Partidul Național Liberal Gorj”.

Articole similare

Back to top button