Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Nocturna Bibliotecilor

În seara de 29 septembrie Biblioteca Județeană “Christian Tell” Târgu Jiu a găzduit o nouă ediție a Nocturnei Bibliotecilor, unde lectura și jocurile creative n-au contenit. Elevii de la Școala Gimnazială “Constantin Săvoiu” Târgu Jiu, din clasele a V-a E și a V-a B,  îndrumați de doamnele profesor Pașek Ionela Maria, Cristina Novac și Andrei Mirabela, au adoptat o nouă abordare creativă pornind împreună cu copiii într-o călătorie imaginară, “Hoinar prin Univers”.  Echipele au confecționat  Sistemul Solar printr-un atelier vesel, folosind creativitatea și imaginația.

Și pentru că importanța cărților este foarte mare, iar beneficiile ne însoțesc pe tot parcursul vieții, ne-am întors la lectură prin activitatea “Blind Date”. Această activitate a presupus ca fiecare participant să descopere o carte preferată adusă de un alt membru al echipei, fără a cunoaște prea multe detalii despre ea, la început. Totul a culminat cu veselia și bucuria celor mici, vizibile pe chipul lor.

Articole similare

Back to top button