ActualitateSliderSocial

Niculina Stoican implicată în evenimentul „Prieten pe viață”

Asociația pentru protecția animalelor „PRO ANIMALS”, Direcția Județeană de Management Integrat al Deșeurilor și Protecția Animalelor Gorj, direcție din cadrul Consiliului Județean Gorj, S.C. Edilitara S.A. și Shopping Mall Târgu Jiu organizează în data de 2 octombrie, începând cu orele 13:00, în parcarea supraterană a Shopping Mall Târgu Jiu, Târgul de Adopții „Prieten pe viață”, dedicat câinilor din adăpostul public Târgu Jiu.

În cadrul acestui Târg de Adopții va avea loc o prezentarea a cățeilor pentru adopție,  dar și o campanie de informare despre importanța sterilizării ca metodă eficientă, umană și civilizată pentru reducerea numărului animalelor fără stăpân, dar și despre adopția si abandonarea animalelor.

Atmosfera va fi întreținută pro bono de Emi și DJ Cucu de la Noaptea Târziu, de interpreta de muzică populară Niculina Stoican, dar și de RUBY care va susține un concert în cadrul acestui târg de adopții.

Totodată, în cadrul acestui eveniment va avea loc o demonstrație de dresaj, pictură pe față, dar și diverse activități dedicate copiilor. În același timp, se pot face donații direct în urnă, în vederea achiziționării hranei pentru animalele aflate în adăpost, sau se poate dona hrană uscată și conserve direct în coșul special aflat în Mall.

Articole similare

Back to top button