ActualitateSliderSocialUltima ora

Bilete de tratament pentru perioada 1-4 octombrie

Casa Județeană de Pensii Gorj a primit o nouă serie de bilete de tratament balnear. Data de intrare a acestora este perioada 1-4 octombrie 2022.

În această serie pentru județul Gorj a fost repartizat un număr de 118 bilete, din care 66 bilete pentru unitățile de tratament din proprietatea Casei Naționale de Pensii Publice București și 52 bilete contractate cu alți prestatori de servicii din domeniu. 105 bilete au fost deja alocate automat, prin aplicația informatică SPA, solicitanților, în funcție de punctajul pe care aceștia l-au obținut. Cele mai multe bilete au fost pentru stațiunile Olănești, Herculane, Bala și Buziaș.

Toate biletele nevalorificate până în data de 23 septembrie, ora 14.00, vor fi redistribuite în ziua de 26 septembrie, ora 8.00.

Biletele de tratament balnear se eliberează beneficiarilor numai după legitimarea acestora, acestea fiind eliberate doar personal, titularului sau unei alte persoane, desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.

Articole similare

Back to top button