ActualitateCulturaSliderSocialUltima ora

Începe Târgul Meșterilor populari la Târgu Jiu

Cea de-a XVIII-a ediție a Târgului Meșterilor Populari din România are loc la Târgu Jiu în perioada 26-28 august 2022. Organizatorii acestui eveniment sunt Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj alături de Primăria Municipiului Târgu Jiu.

Cea de-a XVIII-a ediție a Târgului Meșterilor Populari din România începe vineri 26 august 2022, de la ora 11.00. Sunt așteptați meșteri populari din Cluj, Mehedinți, Vâlcea, Dolj, Gorj, Argeș, Bistrița Năsăud, Maramureș și Bihor.

Târgul meșterilor populari din România este un proiect demarat în 2005 de CJCPCT Gorj, la inițiativa lui Ion Cepoi și a lui Pompiliu Ciolacu. A fost pentru prima dată în istoria Gorjului când s-a organizat un “Târg al meșterilor populari”.

Cei care doresc să cumpere creațiile meșterilor populari sunt așteptați în centrul municipiului Târgu Jiu, chiar lângă sediul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj, începând de vineri 26 august 2022, ora 11.00, odată cu deschiderea oficială a evenimentului.

Articole similare

Back to top button