Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Mihai Weber – “Împreună dezvoltăm GORJUL”

Președintele PSD Gorj, Mihai Weber, a postat în cursul zilei de ieri pe pagina sa de socializare un mesaj prin care transmite faptul că numeroase localități din județul Gorj se preocupă de partea de dezvoltare a infrastructurii rutiere, fiind accesate sume mari de bani în vederea demarării lucrărilor respective:

“Împreună dezvoltăm GORJUL

Infrastructura rutieră este motorul care stă la baza dezvoltării unei localități, în particular, și a unui județ, în ansamblu.

În acest sens, 48 de localități din Gorj au obținut finanțare pentru modernizarea a zeci de km de drumuri, prin Programul „Anghel Saligny”. Motru, Turceni, Bălești, Scoarța,  Drăguțești, Negomir, Logrești, Dănești, Peștișani, Alimpești, Turburea, Țânțăreni, Runcu, e.t.c, sunt doar câteva exemple de localități care se vor transforma în bine datorită acestor investiții.

În total, județul nostru a accesat proiecte în valoare de peste 630 de milioane de lei doar pentru modernizarea infrastructurii rutiere!

În primul rând, câștigul este al gorjenilor, însă obiectivul pe termen lung este acela de a pune Gorjul pe harta județelor moderne, abordabile din perspectiva investitorilor.”

Una din localitățile menționate de către președintele PSD este localitatea Bălești, condusă în prezent de primarul Mădălin Ungureanu. Acesta s-a preocupat de reabilitarea infrastructurii rutiere, accesând resursele financiare necesare atât prin programul „Anghel Saligny” cât și prin intermediul fondurilor europene.

Articole similare

Back to top button