Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Firmă din Tg-Jiu acuzată de neplata salariilor

O renumită firma de pază din Târgu-Jiu este acuzată de faptul că, de câteva luni, nu și-a plătit angajații pentru muncă depusă.

În această situație se află și Căldărușe Dorel, care a lucrat timp de aproape doi ani pentru firma în cauza, iar, din luna martie, aceasta susține că atât el, cât și colegii săi, nu și-a mai primit salariul. Bărbatul a încercat de mai multe ori să ia legătura cu superiorii săi, însă s-a lovit fie de refuzul acestora de a rezolva situația, fie de ignoranță.

Căldărușe Dorel este tatăl a trei copii minori, unul dintre ei având handicap de gradul I, și se află în imposibilitatea de a le oferi hrană și cele necesare creșterii lor.

Din cauza datoriilor, dar și pentru a supraviețui, bărbatul a recurs la amanetarea bunurilor de valoare pe care le deținea.

Căldărușe Dorel mai acuza și condițiile de muncă care nu le sunt oferite de angajatori, mai ales acum, pe timp de caniculă.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj a transmis faptul că vor dispune controale și se vor lua măsuri.

 

Articole similare

Back to top button