Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Cum vede Robert Bugă strategia de dezvoltare AUR

În cursul zilei de ieri, în emisiunea “În Interes Public” de la Gorj TV invitat a fost Robert Bugă, coordonatorul filialei AUR Gorj. Întrebat despre strategia partidului AUR la nivel județean, acesta a răspuns că prezenta strategie se bazează pe organizare, identificare de noi membri și aderenți și pe o bună promovare a imaginii partidului. Întrucât în mass-media vehiculează fel și fel de informații, Bugă susține că unele aspecte au fost distorsionate sau omise, exemplificând prin faptul că puțini cetățeni știu că partidul AUR are cele mai multe inițiative legislative pe cap de parlamentar dintre toate partidele din România.

Pentru ca mesajul celor de la AUR să poată fi distribuit în toate comunitățile județului Gorj, mai apoi și la nivel național, se urmărește sporirea numărului de membri care să adere la acest partid. Deoarece specificul fiecărei zone diferă, modul de operare și tipul de abordare vor fi adaptate pentru a se putea plia pe fiecare regiune în parte.

Referitor la George Simion, președintele partidului AUR, Bugă este de părere că presa a speculat doar anumite momente pentru a-l pune pe acesta într-o lumină proastă în ochii cetățenilor. Alături de acesta, coordonatorul filialei AUR Gorj a amintit și alte nume care nu s-au făcut remarcate în mass-media, oameni cu un imens bagaj informațional precum Claudiu Târziu și Sorin Lavric, ambii senatori ai partidului AUR.

Articole similare

Back to top button