Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Cea mai mare campanie de sterilizare organizată în Gorj

Asociația „Pro Animals” alături de Direcția Județeană de Management Integrat a Deșeurilor și Protecția Animalelor Gorj, alături de primării si Poliția Animalelor, din cadrul IPJ Gorj, a organizat cea mai mare campanie de informare și sterilizare la nivelul județului Gorj.

În această campanie s-au înscris 55 de localități în care animalele vor fi sterilizate în mod gratuit. În același timp, cetățenilor le este explicată importanța sterilizării, microcipării cât și obligațiile pe care le au ceștia ca proprietari de animăluțe. Astăzi, începând cu ora 9:00, a debutat această campanie de sterilizare în localitatea Dănești, condusă în prezent de primarul Mădălin Paliță.  20 de persoane din această localitate s-au înscris să-și sterilizeze animalele în cabinetul veterinar în curtea primăriei.

Campania de informare ce a avut loc în cursul săptămânii trecute a fost utilă întrucât o mare parte a cetățenilor au înțeles cât de importantă este sterilizarea, microciparea, vaccinarea și, desigur, grija pe care trebui să le-o poarte animăluțelor.

Întotdeauna trebuie să se pornească de la esența problemei, iar prin această campanie exact acest lucru este urmărit și va continua atât cât este necesar.

Articole similare

Back to top button