Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

138 DE MC MATERIAL LEMNOS, CONFISCAȚI VALORIC DE POLIȚIȘTI

La data de 4 aprilie, polițiști din cadrul Poliției Orașului Tismana au continuat acțiunile pentru verificarea legalității operațiunilor efectuate cu material lemnos,  constatând faptul faptul că trei bărbați, din comuna Padeș, în perioada octombrie 2021-martie 2022, au transportat cu autoutilitarele personale cantități de material lemnos, care au depășit limita legală, de 20 mc, prevăzută pentru un transportator NON SUMAL, cu 40, 55 respectiv 42 de metri cubi de material lemnos, de diferite esențe.

În urma celor constatate, polițiștii au dispus sancționarea contravențională a celor trei persoane, în conformitate cu prevederile Legii nr. 171/2010 Republicată, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, cu amendă în cuantum de 5.000 de lei, iar ca măsură complementară, întreaga cantitate de aproximativ 138 de metri cubi de material lemnos, în valoare de peste 26.120 de lei.

Articole similare

Back to top button