Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Variante ocolitoare pentru Bălești, Bumbești-Jiu și Motru

În cadrul ședinței extraordinare de astăzi susținută la nivelul Consiliului Județean Gorj, au fost supuse la vot și ulterior aprobate 3 proiecte importante. Este vorba despre proiectele de hotărâre pentru aprobarea Protocolului de Colaborare între Județul Gorj prin Consiliul Județean și Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. – C.N.A.I.R., în vederea realizării obiectivelor de investiție: “Varianta de ocolire Bălești”, “Varianta de ocolire Bumbești Jiu” și “Varianta de ocolire Motru”. Aceste proiecte prevăd, după cum este firesc, și aprobarea elaborării studiilor de fezabilitate, realizarea documentațiilor tehnice pentru Autorizația de Construire (P.A.C.) și obținerea Autorizațiilor de Construire. (A.C.)

Fondurile necesare vor fi stabilite în cadrul Companiei de Drumuri care va depune și documentația necesară pentru obținerea finanțării. Consiliul Județean motivează necesitatea variantelor ocolitoare în Bălești, Motru și Bumbești-Jiu, întrucât aceste drumuri au devenit intens circulate în ultima vreme.

Articole similare

Back to top button