Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Weekend rece la sfarşitul saptămânii calde

În Gorj weekendul  vine cu o vreme răcoroasă, maximele cunosc o crestere. Mercurul în termometre va atinge o maximă de 11 grade pe întreg județul.

În Târgu Jiu, zilele următoare vin cu o crestere a maximei, temperatura pe parcursul zilei va fi de 11 grade Celsius, iar seara frigul va aduce temperaturi scăzute până la -2 grade.

La Motru, maxima weekendului va creste ajungând la valoarea de 10 grade,  seara termometrele vor indica  scăderea minimei ajungând la -3 grade.

La Bumbești Jiu, zilele de weekend o sa fie predominant calde cu o temperatură maximă de până la 9 grade. Seara mercurul din termometre va scădea fiind înregistrate valori de -4 grade.

La Novaci maxima crescuta o să predomine aducând valori de 9 grade, iar noaptea va fi predominată de o minima de -4 grade.

În Rovinari  în cursul weekendului  maximele o să fie situate în jurul valorii de 11 grade, urmând ca seara, valoarea minima, să coboare până la -2 grade Celsius.

Articole similare

Back to top button