Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Vizitarea pacienților în spital dă bătăi de cap mai multor persoane

Pandemia de coronavirus a schimbat regulile de vizitare a pacienților internați în secțiile Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, dar cu toate că aceste reguli sunt în vigoare din toamna anului trecut, unele nu sunt respectate.

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu transmit aparținătorilor rugămintea de a respecta Programul de ridicare a pachetelor, program care este afișat la intrările în unitate, mai exact la poarta unității medicale și este următorul: de luni până duminică, în intervalele orare 08:00 – 09:00, 11:00 – 12:00 și 19:30 – 20:30.

Se apelează, astfel, la bunăvoința aparținătorilor și se speră ca toată lumea să conștientizeze că nerespectarea acestui program poate duce la perturbarea activității personalului de pe secții, dar și la diminuarea timpului alocat îngrijirii pacienților și a timpului destinat procesului de curățenie și dezinfecție.

Se menționează, de asemenea, faptul că în contextul situației generate de pandemia COVID-19 vizitele se pot efectua la pacienții în stare critică/severă și sunt permise numai cu acordul medicului curant/medicului de gardă care stabilește momentul când pacientul poate fi vizitat.

Începând cu data de 18.09.2021 s-a aprobat suspendarea programului de vizită pentru aparținătorii pacienților internați în secțiile Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu până când situația epidemiologică va permite revenirea la programul normal de vizită.

Articole similare

Back to top button