Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SliderSocialUltima ora

Controale la Pescării!

Pescăriile au fost luate la control vineri de reprezentanții DSVSA Gorj împreună cu polițiștii de la ordine publică. Mai multe unități alimentare în care se practica activitatea de comerț cu produse piscicole au fost depistate în neregulă, iar în urma verificărilor comercianții fie au primit amendă, fie le-a fost confiscată marfa, fie s-au ales cu dosar penal.

O femeie de 38 de ani din municipiul Târgu Jiu, în calitate de reprezentant al unei societăți comerciale este cercetată acum într-un dosar penal din cauza lipsei documentelor. Aceasta ar fi expus spre comercializare 12 kilograme de pește fără să dețină documentele legale de proveniență.

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Gorj a aplicat o amendă de 1.200 lei la un magazin alimentar, pentru expunerea spre comercializare a cantității de peste 10 kg pește congelat fără elemente de identificare. Totodată s-a aplicat ca sancțiune complementară reținerea oficială a cantității respective.

Un alt magazin specializat în comercializarea peștelui și a produselor din pescuit a primit un avertisment scris pentru neconformități documentare constatate la data controlului.

DSVSA Gorj a efectuat săptămâna trecută și alte controale la unitățile alimentare din județ. Amenzile aplicate s-au ridicat la aproape 30 000 de lei. 9 operatori economici din Târgu Jiu, Tismana și Turburea au fost sancționați pentru mai multe nereguli legate de igienă, etichetarea produselor sau neconcordanțe ale documentelor.

Articole similare

Back to top button