SliderSocialUltima ora

„Se vor rezolva problemele cu apa!”

În plină perioadă caniculară, când ANM emite cod după cod de temperaturi extreme, în mai multe localități din Gorj există probleme cu furnizarea apei. Prefectul județului Gorj spune că a discutat deja cu directorul ApaRegio, Traian Pătrășcoiu și că problemele sunt rezolvabile.

Nu se știe însă dacă va fi din nou sistată alimentarea cu apă pentru remedierea neregulilor, însă Corneliu Răducan Morega spune că nu ar trebui să se întâmple acest lucru și speră să nu fie din nou, întreruptă apa.

Și la Rânca ar trebui rezolvate problemele. În majoritatea construcțiilor nu există contorizare a apei folosite, așadar totul „e la liber”. Prefectul speră că se va termina cu „furtul” de apă, întrucât ar fi normal ca cei care beneficiază de apă curentă să și plătească în funcție de consum.

Mai mult, cele 3 sisteme de aducțiune au fost preluate abia acum de ApaRegio și se încearcă o uniformizare a acestora.

Aparegio Gorj le-a cerut utilizatorilor din Rânca, să se prezinte la sediul din Novaci, până pe 1 august,  în vederea încheierii contractului de furnizare a serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare.

Cabanierii au fost notifcați de mai multe ori în acest an cu debranșarea, însă cel puțin deocamdată nu s-a întâmplat nimic.

 

Back to top button