Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Sala de lectură deschisă pentru public

Relaxarea restricțiilor a adus extrem de multă bucurie în sufletele atât celor mici, cât și celor mari pentru că ideea de revenire la normalitate prinde contur.

Masca de protecție nu mai este obligatorie în spațiile deschise astfel că oamenii se pot plimba în voie, circulația nu mai este nici ea restricționată, evenimentele sunt permise și cel mai important instituțiile care au fost puternic afectate de pandemia de COVID-19 își redeschid porțile și ele. Putem spune astfel că facem pași mari spre normalitatea de dinainte de virusul ce ne-a furat mai mult de un an din viață.

Pentru copiii din județul Gorj ziua de ieri le-a adus o veste bună. Biblioteca Județeană „Christian Tell” își deschide ușile pentru public. Astfel pasionații de citit sunt invitați în sala de lectură pentru a petrece un moment de liniște alături de personajele lor preferate din cărți.

Programul cu publicul este de luni până vineri între orele 09:00 – 17:00, iar ținând cont de restricțiile în vigoare permisivitatea în sala de lectură este de doar 8 – 10 locuri.

Un alt anunț făcut de Biblioteca Județeană a fost legat de serviciul de rezervare de documente online prin site-ul bibliotecii sau prin telefon. Fiindcă s-a dovedit util în toată perioada, acesta va rămâne încă funcțional.

Reamintim că pe site-ul Bibliotecii Județene „Christian Tell” cei care dețin deja un permis se pot autentifica în baza lui, iar ulterior își pot căuta cărțile de care sunt interesați direct în mediul online, o pot rezerva și se pot prezenta la sediul central pentru a intra în posesia ei. Prin această modalitate se va evita crearea aglomerației și a timpului pierdut în așteptare.

Articole similare

Back to top button