Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Gorjul s-a vindecat!

Este a 3-a zi în care Gorjul nu are niciun caz de infectare cu virusul SARS-COV-2.

În urma testelor efectuate astăzi, față de ultima informare, transmisă de Drecția de Sănătate Publică Gorj, nu s-a înregistrat niciun caz de îmbolnăvire. De asemenea la nivel național, au fost înregistrate 164 de cazui noi de persoane cofirmate cu COVID-19.

Media națională raportată la populația României, conform datelor INS atinge pragul de 0.28. Gorjul este în continuare cu cea mai bună situație epidemiologică din țară, indicele de incidență fiind de 0.8.

Din data de 1 iunie 2021 până în data de 2 iunie 2021 au fost raportate pe teritoriul României 62 de decese, ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus.

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 454 de apeluri la numărul unic de urgență 112.

Astăzi, în Gorj doar 11 persoane se mai află în carantină la domiciliu. De asemenea, la nivel național 5.117de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu și 2.497 de persoane se află în izolare instituționalizată.

De asemenea, datele prezentate se pot modifica de la o ora la alta în funcție de evoluția epidemiologică.

Mai mult, România este vindecată în proporție de 96%.

 

Articole similare

Back to top button