ActualitateSliderUltima ora

Daruri pentru copiii din Centrul Maternal

Nu există sărbătoare sau moment important care să fie ratat de președintele Fundației Tudor Vladimirescu și asta pentru că mereu reușește să-i bucure pe cei nevoiași cu plase pline de daruri.

Asta s-a întâmplat și astăzi, când, la Centrul Maternal din Târgu Jiu, copiii au primit plase pline cu cadouri.

Cum bine știm cu toții, Ziua Copilului a fost sărbătorită ieri și, cu această ocazie, președintele Fundației Tudor Vladimirescu, Dan Ilie Morega, le-a pregătit o surpriză copiilor de la Centrul Maternal din Târgu Jiu.

Acesta le-a trimis plase pline cu dulciuri, dar și jucării, care să-i bucure și care să-i facă să uite măcar pentru câteva momente, de tristețea care le apasă sufletul.

Se putea citi bucuria pe chipul micuților care au primit fericiți darurile.

Ramona Săulescu, directorul Centrului Maternal din Târgu Jiu, i-a transmis mulțumiri lui Dan Ilie Morega, care, în fiecare an și cu fiecare ocazie, se gândește la micuții care stau în centru.

Și la Padeș, în localitatea de suflet a lui Dan Ilie Morega, cu ocazia Zilei de 1iunie, acesta a dăruit copiilor 40 de pachete cu dulciuri la biserică.

Și preotul bisericii ctitorite chiar de Dan Ilie Morega, a avut un mesaj de mulțumire pentru acesta.

”Cu acest prilej am dăruit copiilor din satul Pades 40 de pachete cu dulciuri la biserică. Am săvârșit rugăciuni pentru sănătatea ctitorului, enoriașilor și copiilor . Mulțumim pentru ajutorul financiar și inițiativă domnului Președinte Academician Dr. Dan Ilie Morega și domnului consilier Costel Pora. Mulțumim și domnișoarei Amalia Buză pentru pictura cu TUDOR VLADIMIRESCU. La mulți ani tuturor copiilor cu sănătate și bucurii!”, a transmis preotul Bisericii ctitorite de Dan Ilie Morega, Viloiu Mihail.

 

Back to top button