Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Târgu Jiu în beznă

S-a dat stingerea aseară la Târgu Jiu. În mai multe zone ale municipiului și în principal în centrul orașului a fost beznă totală, iar vina nu aparține furnizorului de energie  electrică. Cei care se aflau la plimbare la ceas de seară au avut parte de o „atmosferă romantică”. Doar luna plină veghea zona de promenadă și lumina slabă de la câteva magazine și terase.

Totuși, dincolo de romantismul cadrului, siguranța cetățenilor a fost pusă în pericol timp de zeci de minute cât bezna a pus stăpânire. Polițiștii locali, care ar fi trebuit să patruleze, nu a fost văzuți prin apropiere, însă din fericire nu a fost întâmpinat niciun eveniment nedorit.

Edilul municipiului, Marcel Romanescu spune că astfel de incidente se vor mai întâmpla și în viitor, iar cauza întunericului se aseară este o defecțiune tehnică. Mândru de implicarea salariaților primăriei, Romanescu spune că s-a intervenit rapid – în 45 de minute.

Speranța edilului de la Târgu Jiu stă în proiectul de iluminat public pe bază de LED de care se vorbește deja de ceva timp, iar speranța cetățenilor stă în lucrări de calitate și implementate la timp.

Articole similare

Back to top button