Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocial

Weekend de foc pentru polițiștii gorjeni

Seria neagră a accidentelor a fost deschisă vineri când, un bărbat de 40 de ani, din comuna Albeni, în timp ce conducea o autoutilitara pe DJ 675 Pesteana Jiu, a lovit un tânăr 19 ani, din comuna Bâlteni, care traversa drumul.

Conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind identificat ulterior pe raza orașului Țicleni.

De asemenea, în noaptea de vineri spre sâmbătă, un eveniment nefericit a avut loc pe raza comunei Bengești Ciocadia, când un tânăr de 19 ani din aceeași localitate a fost bătut fără milă de alte cinci persoane.

Totul s-a întâmplat într-o benzinărie. Tânărul de 19 ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar cei cinci agresori au fost reținuți pentru 24 de ore.

Tot sâmbătă, la primele ore ale dimineții, un bărbat de 55 de ani, din comuna Padeș, în timp ce conducea un ansamblu rutier format dintr-o autoutilitară și semiremorca, pe DN 67 Ceauru, din direcția municipiului Târgu Jiu către municipiul Motru, ar fi acroșat un autoturism care se deplasa în fața sa, condus de un bărbat de 33 de ani, din comuna Lelești, acesta fiind proiectat într-un autoturism condus de un barbat de 31 de ani,din municipiul Târgu-Jiu.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorilor auto de 33 și 31 de ani, aceștia fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Seria neagră a evenimentelor rutiere s-a mutat și în ziua de duminciă, iar de la primele ore ale dimineții a fost raportat de polițiștii gorjeni un un eveniment rutier soldat cu victime.

Așadar, un tânăr de 20 de ani,din comuna Bâlteni, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66 Vlăduleni, a pierdut controlul asupra autoturismului și a intrat in coliziune cu un cap de pod.

In urma evenimentului rutier a rezultat rănirea unui tânăr de 20 de ani ,din comuna Bâlteni, pasager in autoturism.

De asemenea, tot duminică a fost depistat un bărbat decedat în căminul de apă din curtea imobilului.

 

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat cadavrul unui bărbat de 63 de ani, din orașul Bumbești-Jiu, situat într-un cămin de apă situat la intrarea in curtea locuinței.

Cu ocazia examinării sumare a cadavrului, nu s au observat urme de violenta la nivelul capului,trunchiului sau membrelor, acesta fiind transportat la S.M.L Gorj în vederea efectuării necropsiei.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, pentru toate evenimentele nefericite care au avut loc în acest weekend s-a luat hotărârea întocmirii mai multor dosare penale.

Articole similare

Back to top button