Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Romanescu și Morega la discuții

În sala de consiliu a primăriei municipiului Târgu Jiu a avut loc ieri o ședință importantă. Primarul Marcel Romanescu,împreună cu Prefectul de Gorj, Corneliu Răducan Morega s-au întâlnit cu reprezentanții proiectantului care trebuie să întocmească PUG-ul municipiului, dar și cu reprezentanții societății ce se ocupă cu planurile parcelare și reprezentanții Avicola.

Edilul susține că a ales să îl invite pe Corneliu Răducan Morega la această ședință locală atât în calitatea de prefect, cât și în cea de arhitect. În ceea ce privește Planul Urbanistic General al municipiului Târgu Jiu, în cadrul întâlnirii s-au pus la punct detaliile importante, dar și anumite termene.

Propunerile societății care se ocupă de întocmirea PUG-ului vor fi discutate și în cadrul ordinului arhitecților din Târgu Jiu și vor fi dezbătute la nivelul cetățenilor.

În cadrul ședinței s-a discutat și despre planurile parcelare de la nivelul municipiului, un subiect important care blochează anumite investiții. Prefectul Corneliu Răducan Morega susține că s-au făcut deja pași spre realizarea acestora.

Conform primarului Marcel Romanescu contractul cu societatea responsabilă de realizarea acestor planuri parcelare respectă în totalitate termenii prevăzuți.

În ceea ce privește discuția cu reprezentanții Avicola, prefectul susține că societatea va rezolva în cel mai scurt timp problema, mai exact se va întocmi o documentație prin care se va identifica sursa mirosului, iar ulterior se vor lua o serie de măsuri pentru diminuarea acesteia.

Articole similare

Back to top button