Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Modernizarea orașului prioritară pentru Morega

Un primar gorjean vine în ajutorul tinerilor fără posibilități materiale, care nu pot să-și cumpere o locuință. Edilul își dorește să readucă acasă tinerii plecați la muncă în străinătate pentru un trai mai bun.

Este vorba despre Cosmin Morega, primarul orașului Motru. Acesta a semnat ieri contractul pentru construirea unui bloc de locuințe sociale cu 30 de apartamente care va fi gata în aproximativ un an. Valoarea contractului se ridică la circa 1,5 milioane de euro.

Morega a ținut să mulțumească colegilor săi din Primăria Motru pentru implicarea în deblocarea celei de-a doua investiții majore pentru municipiu, dat fiind faptul că o primă investiție de 30,2 milioane de lei este în derulare pentru UATAA Motru.

Primarul susține că proiectele ce vizează modernizarea și dezvoltarea municipiului Motru nu se opresc aici. Morega își dorește ca orașul pe care îl conduce să fie unul „viu” și cere locuitorilor să aibă încredere și răbdare că toate promisiunile făcute vor fi îndeplinite. Edilul vorbește și de construirea unor fabrici și implicit de crearea unor locuri noi de muncă.

Blocul de locuințe sociale cu 30 de apartamente va fi format din 20 de apartamente cu 2 camere și 10 apartamente cu o cameră și va fi situat în spatele blocului A1 din Motru.

Articole similare

Back to top button