Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Nou centru de vaccinare la Turburea

După ce primarul comunei Turburea, Ion Bârcă, și-a exprimat public doleanțele cu privire la faptul că pe raza localității sale nu există un centru de vaccinare, iar vârstnicii sunt nevoiți să se deplaseze, autoritățile se pare că i-au dat ascultare.

Un nou centru de vaccinare anti-COVID va fi înființat în satul Poiana, comuna Turburea, astfel localnicii nu vor mai fi nevoiți să meargă în altă zonă pentru a se imuniza.

Centrul va fi amplasat în cadrul unei clădiri din apropierea stadionului multifuncțional, spațiu care a fost renovat recent, fiind în conformitate cu cerințele pentru un centru de imunizare. Acesta va deveni funcțional începând cu data de 13 aprilie.

Hotărârea ca centrul să fie deschis a fost aprobată grație numărului mare de solicitări. În județul nostru sunt deschise 11 centre de vaccinare anti-COVID, dintre care unul este mobil, destinat căminelor pentru îngrijirea persoanelor vârstnice și a celor cu dizabilități.

Până în prezent, în Gorj s-au vaccinat aproape 60.000 de persoane, iar la nivel național au fost administrate peste 3 milioane de doze, majoritatea cu Pfizer. Pe locul doi în preferințele românilor se află Astrazeneca, iar pe 3 Moderna.

Articole similare

Back to top button