Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Investițiile din Stoina, la mâna CNI

Stoina a urcat pe primul loc în Gorj ca incidență cumulată la nivelul localității după ce la stănești câțiva oameni au ieșit din carantină. Rata de pozitivare se menține la 4,48 cazuri la mia de locuitori, iar cetățenii sunt nevoiți să circule cu declarația pe propria răspundere începând cu ora 20.00 și să-și termine cumpărăturile până la ora 18.00.

Pandemia a avut impact și asupra bugetului primăriei, edilul încercând să finalizeze lucrările deja începute și să depună proiecte de dezvoltare la Compania Națională de Investiții. Laurențiu Anghel spune că va depune proiecte pentru toate domeniile și speră că cel puțin o parte dintre ele vor fi și adoptate.

Culoarea politică îl dezavantajează totuși pe edil. Anghel este singurul primar PMP din Gorj și spune că majoritatea din Consiliul Local nu îi ușurează treaba.

Pandemia Covid-19 și-a pus amprenta și asupra autorităților din Stoina, iar edilul spune că cel mai mult se va vedea anul viitor la returnarea taxei pe valoare adăugată și sumele defalcate. Mai mult, angajații unor companii din Craiova și-au pierdut serviciul, iar bugetul local va avea de suferit din acest motiv.

În ultimele 14 zile, 10 cetățeni din Stoina au fost confirmați pozitiv la infecția cu noul coronavirus, din cei 2231 înregistrați la Evidența populației. 10 localități din Gorj se află în scenariul roșu, doar două dintre ele supunându-se restricțiilor impuse la o incidență mai mare de 4 cazuri la mia de locuitori.

Articole similare

Back to top button