Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Angajatorii nu plătesc salariile la timp

În perioada 15-19 martie, Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj a efectuat 34 de controale în domeniile relațiilor de muncă și securității și sănătății în muncă.

Ca urmare a neregulilor constatate, inspectorii au aplicat 25 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 99.500 de lei, dar și 2 avertismente.

Tot în cadrul controalelor efectuate, alte 92 de măsuri de remediere a deficiențelor au fost aplicate, iar neîndeplinirea sau îndeplinirea parțială a acestora poate atrage noi sancțiuni. Printre cele mai des întâlnire încălcări ale legislației muncii depistate de inspectorii ITM Gorj se numără și neacordarea repausului săptămânal și a concediului de odihnă.

Verificarea respectării de către angajatori a măsurilor de prevenție și protecție în vederea limitării răspândirii SARS-CoV-2 rămâne în continuare un obiectiv important pentru Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj.

Inspectorii de muncă fac apel la angajatorii gorjeni să respecte legislația muncii în vigoare pentru a putea evita sancțiunile contravenționale.

Articole similare

Back to top button