Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Ajutor pentru masa de Paște

Sărbătorile Pascale bat la ușă, iar românii deja se gândesc ce vor pune pe masă în duminica Învierii. Însă nu toți au norocul de a avea o masă îmbelșugată de Paște, cei singuri, ori familiie cu venituri reduse aflându-se în dificultate, mai ales în această perioadă.

Totuși, autoritățile vin în sprijinul acestora, acordând un ajutor financiar celor nevoiași. Tichetele sociale pot fi obținute de persoanele singure sau  de familiie care au venituri foarte reduse, ori nu au deloc. Primăria Târgu Jiu anunță faptul că cei care vor primi acest ajutor nu trebuie să aibă venitul mai mare de 530 de lei, iar valoare unui astfel de tichet este de 50 de lei.

Solicitările pot fi depuse până în data de 9 aprilie 2021 la Direcția Publică de Protecție Socială din Târgu Jiu. Tichetele se vor distribui în perioada 22-23 aprilie.

Cererea trebuie să fie însoțită de documente doveditoare privind componența familiei, veniturile realizate de membrii acesteia sau de  persoana singură, precum și de orice alte documente privind situația membrilor familiei.

Se exclud de la acordarea benificiilor sociale familiie sau persoanele care dețin în proprietate o altă locuință în afara celei de domiciliu, terenuri de împrejmuire a locuinței și curtea aferentă și alte terenuri intravilane care depășesc 1000 de mp în zona urbană și 2000 de mp în zona rurală.

De asemenea, nu vor primi tichetele nici cei care dețin un autoturism cu o vechime mai mică de 10 ani, ori cei care beneficiază de alt sprijin social în natură.

Articole similare

Back to top button