Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Masă festivă la Colegiul Economic

Colegiul Economic „Virgil Madgearu” din Târgu Jiu organizează în această perioadă „Săptămâna Meseriilor”, o manifestare menită să prezinte gorjenilor varietatea oportunităților pe care unitatea de învățământ o oferă tinerilor.

În cadrul acestui proiect, Colegiul a organizat astăzi o masă festivă, unde elevii din ani terminali ai profilului alimentație publică, au făcut o demonstrație autorităților prezente.

Evenimentul s-a deschis cu un scurt discurs atât al conducerii Inspectoratului Școlar Județean Gorj, cât și al primarului Marcel Romanescu.

Edilul municipiului Târgu Jiu a ținut să sublinieze faptul că în prezent pe piața forței de muncă meseriile din domeniul HORECA sunt extrem de căutate.

În continuare, directorul Colegiului Economic, Marius Badea a preluat cuvântul și a ținut să mulțumească elevilor pentru implicarea de care au dat dovadă în cadrul proiectului „Săptămâna Meseriilor”.

Prezenți la această manifestare au fost și foști elevi ai Colegiului Economic, care în prezent activează în domeniul HORECA.

Elevii Colegiului Economic au pregătit pe lângă felurile principale de mâncare și un candy bar cu specific de absolvire, pregătindu-se astfel pentru evenimentul important pe care-l vor organiza în curând la terminarea studiilor.

În prezent clasa de la profilul alimentație publică este formată din două grupe: 12 elevi la grupa pentru bucătar și 9 la grupa pentru ospătar.

Articole similare

Back to top button