Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Donație Crucea Roșie Gorj

Crucea Roșie Gorj vine în ajutorul persoanelor cu o situație financiară precară din mai multe localități din județul Gorj, dăruind pachete cu produse de igienă.

180 de astfel de pachete au fost distribuite de voluntarii Filialei de Cruce Roșie Gorj, persoanelor cu venituri foarte mici sau fără venituri după cum urmează: în Albeni – 40 de pachete, Bălești – 50 de pachete, Scoarța – 50 de pachete și Polovragi – 40 de pachete.

Un pachet cu produse de igienă conție detergent, săpun, pasta și periuță de dinți, dar și alte produse atât de igienă personală, cât și casnică.

Acțiunea face parte din campania națională de informare și de conștientizare a populației, în vederea limitării infectării cu virusul SARS-CoV-2 implementată de Crucea Roșie Română cu sprijinul financiar al unei cunoscute organizații, prin intermediul apelului global al Federației Internaționale de Cruce Roșie și Semilună Roșie.

Articole similare

Back to top button