Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Mai puțină materie pentru simulări

În urma conferinței ce a avut loc ieri la sediul Inspectoratului Școlar Județean Gorj, conducerea a transmis elevilor din ani terminali câteva clarificări.

Simulărie naționale de Bacalaureat și Evaluare Națională vor avea loc anul acesta la finalul lunii martie. Ministerul Educației a luat hotărârea desfășurării simulărilor, însă cu respectarea tuturor măsurilor de distanțare fizică și purtare a măștii de protecție, tocmai pentru evitarea răspândirii infecției cu virusul SARS-CoV-2.

La nivelul județului Gorj, oficialii Inspectoratului Școlar Județean, dau asigurări că se vor respecta totalitatea măsurilor, iar simulările se vor desfășura în condiții optime.

În ceea ce privește programa pentru examenele naționale din acest an, a suferit câteva modificări. Cauza principală a schimbării o reprezintă faptul că primul semestru s-a desfășurat în mare parte în mediul online, iar copiii au atras atenția că se confruntă cu dificultăți la înțelegerea materiei.

Materia pentru examenele naționale, conform inspectorului adjunct Marius Stroie, a fost subțiată destul de mult.

Elevii claselor a VIII-a vor susține simularea Evaluării Naționale începând cu data de 29 martie, iar simularea examenului național de Bacalaureat pentru clasa a XII-a și a XIII-a, se va desfășura începând cu data de 22 martie.

Articole similare

Back to top button