ActualitateSliderUltima ora

Pace între Pandurii și Primărie

Conflictul dintre clubul sportiv Pandurii și Primăria Municipiului Târgu Jiu pare să se îndrepte pe drumul cel bun.

Anul trecut clubul a înaintat un proces primăriei prin care solicita anumite sume de bani pentru echipele care doreau să folosească terenul, susținând că au avut o contribuție materială semnificativă la construirea suprafeței de joc.

Drept răspuns, instanța a stabilit însă contrariul. Pandurii era nevoită să plătească o taxă de timbru pentru fiecare folosire a terenului, astfel echipa gorjeană a renunțat să continue procesul.

Anul acesta, Pandurii a acționat în instanță pentru a doua oară Primăria Târgu Jiu, însă fără a mai solicita acele sume de bani.

În prezent, Marcel Romanescu susține că va propune o nouă hotărâre de consiliu local, pentru ca Pandurii să poată folosi stadionul gratuit, până la finalizarea celui de-al doilea proces.

În acest al doilea proces înaintat primăriei Târgu Jiu, clubul Pandurii solicită UAT-ului prelungirea contractului de comodat pentru încă 4 ani. Echipa gorjeană susține că în perioada în care stadionul a fost reabilitat, nu au putut beneficiat de suprafața de joc, deși aveau dreptul și consideră că trebuie să și-l exercite în prezent.

Articole similare

Back to top button