Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Pace între Pandurii și Primărie

Conflictul dintre clubul sportiv Pandurii și Primăria Municipiului Târgu Jiu pare să se îndrepte pe drumul cel bun.

Anul trecut clubul a înaintat un proces primăriei prin care solicita anumite sume de bani pentru echipele care doreau să folosească terenul, susținând că au avut o contribuție materială semnificativă la construirea suprafeței de joc.

Drept răspuns, instanța a stabilit însă contrariul. Pandurii era nevoită să plătească o taxă de timbru pentru fiecare folosire a terenului, astfel echipa gorjeană a renunțat să continue procesul.

Anul acesta, Pandurii a acționat în instanță pentru a doua oară Primăria Târgu Jiu, însă fără a mai solicita acele sume de bani.

În prezent, Marcel Romanescu susține că va propune o nouă hotărâre de consiliu local, pentru ca Pandurii să poată folosi stadionul gratuit, până la finalizarea celui de-al doilea proces.

În acest al doilea proces înaintat primăriei Târgu Jiu, clubul Pandurii solicită UAT-ului prelungirea contractului de comodat pentru încă 4 ani. Echipa gorjeană susține că în perioada în care stadionul a fost reabilitat, nu au putut beneficiat de suprafața de joc, deși aveau dreptul și consideră că trebuie să și-l exercite în prezent.

Articole similare

Back to top button