Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Permis pentru viitor

Ținând cont că pandemia de COVID-19 a avut un impact major asupra populației, atât din punct de vedere financiar, cât și social, o fundație a decis să ofere sprijin tinerilor cu o situație financiară precară. Este vorba despre proiectul „Permis pentru viitor”.

Acest proiect este organizat de Fundația Pentru Comunitate din fonduri provenite de la o cunoscută companie din industria petrolieră și constă în finanțarea necesară obținerii permisului de conducere, mai exact costurile școlii de șoferi și cheltuielile adiacente pentru categoriile B,C sau D, în cazul tinerilor din medii defavorizate, cu vârstele cuprinse între 17 și 25 de ani. Proiectul vine în ajutorul tinerilor pentru care existența permisului este o condiție sau un avantaj în obținerea unui loc de muncă, ori un instrument benefic în îndeplinirea sau extinderea atribuțiilor de serviciu în cazul celor care se află deja în activitate.

În cadrul acestui proiect pot participa tineri din medii defavorizate, elevi sau absolvenți de liceu, școli profesionale sau școală generală care au fost născuți între 1 ianuarie 1996 și 1 septembrie 2003 inclusiv.

Valoarea maximă a unei finanțări este de 3.000 de lei.

Tinerii interesați de acest proiect pot aplica dosarele fie online, fie prin poștă, până la data de 23 ianuarie.

După aprobarea dosarelor, tinerii au se pot înscrie la școala de șoferi în termen de o lună, finalizarea cursurilor teoretice și practice fiind de până la 31 octombrie 2021.

Dosarele complete vor fi evaluate de specialiști în educație și asistenți sociali; punctajul se va acorda în funcţie de rezultatele la învățătură, scrisoarea de motivație personală și situația socială. În procesul evaluării dosarelor, solicitanții pot fi contactați telefonic în vederea obținerii unor informații suplimentare. Lista câștigătorilor va fi aprobată de Consiliul Director al Fundației Pentru Comunitate. Fundația va încheia contracte cu solicitanţii câştigători. Câştigătorii vor primi sponsorizarea doar după semnarea şi returnarea contractului de sponsorizare.

Suma acordată fiecărui câştigător va fi virată în contul bancar menţionat în contractul de sponsorizare. Detaliile privind decontul referitor la suma sponsorizată vor fi precizate în contractul de sponsorizare.

Articole similare

Back to top button