Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Ucigașul de la Scoarța internat la ATI

Ieri, în comuna Scoarța o crimă înfiorătoare a avut loc. O femeie în vârstă de 59 de ani a fost înjunghiată mortal de soțul în vârstă de 61 de ani, pe fondul geloziei. Se pare că bărbatul, când și-a văzut soția rămasă fără suflare, a încercat să-și pună capăt zilelor, tăindu-se la nivelul gâtului și abdomenului.

Nora celor doi soți a fost cea care a descoperit tragicul eveniment și a sunat de urgență la 112. Aceasta a intrat în casă și și-a găsit socrii inconștienți într-o baltă de sânge. Barbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, iar ulterior dacă starea de sănătate îi va permite va da explicații în fața anchetatorilor.

Cei doi soți aveau împreună trei copii și se pare că în ultimele 2 zile ar fi avut numeroase discuții aprinse.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj au demarat o ancheta, iar în urma cercetărilor s-a formulat o propunere de arestare preventivă a inculpatului, urmând ca Judecătorul din cadrul Tribunalului Gorj să decidă în cauză.

Bărbatul se află în continuare internat la Terapie Intensivă, starea lui fiind stabilă.

Articole similare

Back to top button