Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Șeful de post de la Scoarța, reținut

Pe 15 octombrie procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea unei infracțiuni de către un angajat al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj. Acesta, având calitatea de agest șef adjunct la Postul de Poliție Scoarța, a fost bănuit de favorizarea infractorului, iar acum este cercetat pentru mai multe infracțiuni.

Printre acestea se numără cercetarea abuzivă,  sustragerea sau distrugerea de probe ori de înscrisuri, fals intelectual şi uz de fals.

Se pare că George Ciulavu, șeful poliției din Scorța, a oferit informații unei persoane urmărite într-o cauză penală instrumentată de IPJ, iar din probele administrate rezultă că acesta a ticluit probe nereale și a sustras altele din dosarul penal, cu ocazia instrumentării cauzei penale.

Mai mult, Ciulavu a săvârșit toate acestea pentru a sesiza procurorul care supraveghea cercetările cu o propunere de clasare, atenstând necorespunzător adevărul în cuprinsul referatului de clasare o situație de fapt și de drept nereală.

Șeful de post a recunoscut faptele în fața anchetatorilor. Procurorii au dispus astăzi punerea în mișcare a acțiunii penale pentru toate infracțiunile pe care acesta le-ar fi săvârșit.

Articole similare

Back to top button