Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Record de teste la SJU Târgu-Jiu

România a înregistrat azi un număr de 6.460 noi cazuri covid. 30.246 de teste au fost efectuate la nivel național, astfel că rata de pozitivare a scăzut la aproximativ 21,3%.

168 români au murit în urma infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Numărul românilor aflați în stare gravă la terapie intensivă însă rămâne extrem de ridicat, 1.299 fiind internați în acest moment.

Până astăzi, 11 decembrie, pe teritoriul României, peste 545.000 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus au fost confirmate.

443.168 pacienți au fost declarați vindecați, iar 13.116 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS-CoV-2 au decedat.

La nivelul județului Gorj, numărul de noi cazuri raportate este 43.

Din nefericire a fost înregistrat un deces în urma infectării cu noul coronavirus. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 83 de ani ce prezenta și alte afecțiuni medicale.

De la începutul pandemiei, 4.683 de persoane au fost confirmate pozitiv pe raza județului Gorj.

4.287 gorjeni s-au vindecat, iar 226 au decedat.

La nivelul județului Gorj, ieri, 10 decembrie, au fost efectuate un număr record de teste, dat fiind faptul că s-a pus în funcțiune și noul aparat PCR. 224 de probe au fost prelevate dintre care 177 au fost negative și 44 pozitive.

Situația personalului angajat la SJU Târgu Jiu pare să fie una destul de bună. 3 angajați au fost depistați pozitiv în ultimele 14 zile, unul fiind internat, iar restul în izolare la domiciliu.

În ceea ce privește coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, calculat de către Direcțiile de Sănătate Publică, județul Gorj înregistrează 1,05 la mie, fiind situat în scenariul verde.

Cea mai mică rată de infectare înregistrată este în județul Harghita, 1,01 la mie, iar la polul opus municipiul București înregistrează cea mai mare rată de incidență 7,04.

Articole similare

Back to top button